RSC

Tuesday, May 8, 2012

Hijup & Hijabista

Terasa muda remaja! Itu yang terdetik dalam hati semasa kami beramai-ramai menaiki LRT menuju ke PWTC sempena Pelancaran Majalah HIJABISTA. Lama tak naik LRT. Jalan kaki beramai-ramai. Riang gembira. Okay terlebih. Oh ya Scarflets Sisters di jemput untuk memeriahkan majlis pelancaran ni Ahad lalu.






Pagi tu kami sempat bertemu team HIJUP dari Indonesia dan sarapan pagi bersama di Delicious Bangsar. Teruja dapat berkongsi pengalaman dan idea. Keramahan mereka buat saya rasa seperti dah kenal lama sebelum ni. Mereka kemudian turut serta bersama kami memeriahkan majlis pelancaran Hijabista.



Maryam & Aja dari Hijup!



NurulCakapCakap dan Farah Khairuddin yang macam kembar!




Hijup team hadiahkan kami cincin comel ni tanda persahabatan. Comel!




Majlis pelancaran Hijabista. Oh tak tahu kena naik dan berdiri atas pentas.
Gambar dari FB Hijabista!



Yana Khairuddin yang sopan selalu



Sayang sangat budak-budak ni. hihi



Ami Schaheera dan Lyna Kamal. Si manis yang baik hati



Oh baju Rina haritu dari CuteKoreanStyle.
Berakhir hari yang indah! Alhamdulillah.


16 comments:

Atiqah Wadiah said...

woaaaa!!seronoknyer :")

AmirahSM said...

tringin jmpe kak rina =)

mamavogue said...

Salam..
Rina pakai dress ye?
cantikk..

eZmALiZa said...

arghh....all of you inspired me to be fashionable in hijab :)

they are awesome kak rinaaa!! =)

iela sweet said...

nax satu cincin tu bley ta ?

Shawl's@ayucinta said...

cantiknya semua...:)

LIYANA MASTURA said...

Auwhhh I want too go this:( Kak rina cantik!:)

aiN @ Si BuLaT said...

bercita-cita nk dress up mcm ni tp level of confident very low =(

Riena Haiqal said...

cantiknyaaa korang semua.. :)

jajaluvbiz said...

alah... sy pegi pwtc sabtu... & bl hijabista... buatlah fan club scarflet sisters tu... ada aktiviti blh share :)

miSs ayUni said...

Salam..i'm new..do as i'm doing..follow me ya...thanks...
http://ayuniasmaabdullah.blogspot.com/

Puan Besar Shag Yahaya said...

Ohnooo. Noticed ada yg pakai cincin kat jari telunjuk and jari tengah. Takut tercemar imej bertudung.

Nico said...

indah betul bahasa awak rina. seriously you blog better and more beautiful in malay. keep it up!

Nico said...

indah betul bahasa awak rina.. you blog better and more beautiful in malay, seriously. keep it up!

rindu bebel said...

santek semuaaaa

sarah idris said...

cantiknya akak.