RSC

Tuesday, December 27, 2011

REFLECTION fashion show

Salam,


Lama tak tulis dekat sini. Banyak yang menarik. Syukur. Oh tak lama lagi 2012. Seronoknya. Tak sabar! Harap masih panjang umur.


Dan pembuka tirai tahun 2012 ni, Rina dan RSC dijemput untuk memeriahkan REFLECTION. Dalam REFLECTION ni ada fashion show dari selected designer/blogshop antaranya AMMARAHIJABI, OLDBLOSSOMBOX, YASALMA, PASTELINA, SHOPSPTNKSWTHRT, RINASALLEH COLLECTIONS, ABIYA MUSLIMAH, CALAQISYA AND NILAM. Nampak tak RSC ada dalam tu! Yippieeee
Seronok. Teruja. Pening. Pecah otak. semua ada. Harap dipermudahkan segalanya. InsyaAllah. Cabaran besar dalam masa yang singkat ni nak siapkan baju.


Host event nanti Maria Elena dan penampilan istemewa Hana Tajima (MYSAA) Siapa tak kenal kan?! Selain tu ramai lagi fashion blogger, local celebs, media, artist. Ada booth dan performance juga! Nanti boleh la dapatkan koleksi terbaru RSC sekali.


Tapi tiket untuk fashion show dah sold out! Takpe jangan sedih, boleh datang walk in di Black Box Solaris. Kita jumpa di booth RSC. Tiket masuk cuma rm5. Sambil tu boleh menderma, sebab sebahagian hasilnya akan disumbangkan ke rumah kebajikan :) Jangan lupa datang!
Shoot ni dah lama, sekitar September. Segan.


maklumat lanjut:  REFLECTION.

4 comments:

Wawa Tasliman said...

InsyaAllah akan hadi.. Teringin nak jumpa rina salleh.. :)

onie said...

wah!best ni ;))

Eyriqazz said...

perempuan je ke ble hadir? Ingat nak belikan tiket utk wifey....

Sakurashawl said...

alhamdulillah..sempat mekapkan one of rina salleh's model :) thanks rina :D