RSC

Thursday, September 8, 2011

Hari-hari Hari Raya!

Assalamualaikum!


Selamat Hari Raya Aidilfitri. Alhamdulillah. Dah seminggu dua beraya baru nak tulis blog. Hihi. Okay la esok esok sambung tulis. Akhir-akhir ni belum sampai lagi mood kerja. So pergi balik kerja sambil rilek lagi minggu ni dan selesaikan order mana yang ada.


Start minggu depan busy sikit. Mungkin mood kerja akan sampai dengan sendiri nanti.


Btw kalau ada yang berminat nak bagi sumbangan untuk raikan Aidilfitri bersama anak-anak yatim boleh tengok SINI

6 comments:

Liyana Aziz said...

salam aidilfitri kak rina... memang x de mood nak buat benda lain sebab masih mood raya even almost two weeks dah...

asyiqin nasir said...

kak riri, mana entry raya? tasabar nak tengok

delarocha said...

salam lebaran

khairul akmal bin azman said...

selamat hari raye kak rina..
moge ayu always...

Uchi kay-f @hmad said...

emm selamat hari raye cik rina!

oh sdg dlm mood raye lagi ni iye..okeh xper2 e-e flow...

molla!!!opss

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

selamat hari raya. tula..lame jgk rina senyap. tibe2 lak smlm ade org tu join bride to be. ececeeeh...tak lame dah tu..amin.. ;)