RSC

Monday, August 15, 2011

Salam Ramadhan dah tengah-tengah

Assalamualaikum!


MasyaAllah banyak cantik budak ni suka hati tak update blog lama-lama. Hep! Harap takde la yang tunggu blog ni update, sebab blog ni ikut mood tuan. Hehehe


Apapun belum terlambat nak ucapankan Salam Ramadhan Al-Mubarak pada semua. InsyaAllah semoga dapat menjalani ibadah berpuasa yang merupakan Rukun Islam yang ketiga. Ingat ya adik-adik, Rukun Islam bukan Rukun Iman :)


InsyaAllah Ahad, 21 Ogos 2011 ni Rina (RSC) dan Getgorgeous nak ajak sesiapa yang berkelapangan untuk buka puasa sama-sama di Selamba Cafe, Wangsa Maju. Harganya pun berpatutan RM35nett per pax sahaja :) Juadah dengar kata ada Malay and Western, lauk pauk, chicken chop, dessert, pelbagai jenis kuih muih, buah dan air.







SELAMBA CAFE, WANGSA MAJU


Oh, puasa tak boleh cerita pasal makan banyak-banyak. Hehehe


Jadi kalau nak join nanti tengok details dekat link ni : https://www.facebook.com/event.php?eid=204128509643051 dan email admin@rinasalleh.com untuk confirmkan sebelum rabu beserta bayaran.


Oh lupa limited seat dalam 40 orang sahaja! Rina request untuk kita dapat duduk sama-sama semua :) 


InsyaAllah jumpa Ahad ni!!




8 comments:

BERT said...

wahhh.. nak join.. tapi sayang... alahai... tade kenderaan plak nak pegi sane... hmmmmmmm. mesti dh penoh ni..

Uchi kay-f @hmad said...

salam ramadhan baut cik rina salleh..

p/s;-tahi lalat tu sgt menyerlah..

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

bestnyer...tp jauhla kat putrajaya, hubby pakai keter pulak...

Munna said...

erkkk....lapar tgk gmbr2 tu...erm...slm rmadhan cik nina =)

laskar pelangi said...

salam ramadhan ye kak rina:))

Nur Fiyzza said...

bestnyer.. :)

Rina Salleh said...

salam ramadhan!
insyaAllah ada rezeki boleh jumpa :)

meaw said...

salam ramadhan kak rina,tak terlambat lagi untuk meaw wish,hehehe.... sebelum terlambat juga,selamat hari raya,hehehe :D