RSC

Thursday, August 18, 2011

Berbuka bersama Radiusite

Sejak beberapa bulan ni terasa macam katak bawah gelas. Tak bersosial langsung. Tak ada life. Kerja dan kerja. Tak tahulah dah jadi apa bila tak bersosial ni. Jadi bulan Ramadhan yang mulia ni, berkesempatan untuk bersosial bersama kawan-kawan. Yeahhhhhaaa. Teruja melampau.



Minggu lepas dapat lah berbuka bersama Radiusite, tu pun sebab dah lama sangat tak jumpa Ika dan kawan-kawan lain. Makanan dekat Grand Season Hotel memang banyak! Lagipun dapat diskaun sebab guna kupon promosi yang download dari Groupon. Murah sikit, kalau mahal rasa tak pergi jugak. 




Meera

Vee & Desh

Kak Scha & Uyun

Ika & Cik Epal

5 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

oo..bebuke yg kt sini lah yg uyun wat contest tu ea..hehe~

BERT said...

wah seronoknye kalian hehee

nuraien said...

bestnye..
klu x dah g dah..dpt jmpe kak riri..=)

IedaBardz said...

ai gojes, senag2 layari la blog saye ye http://blogfaridah.blogspot.com/, pelbagai koleksi brgan hndak diual dgn harge yg murah

meaw said...

waaaaaaa,syoknya kak rina :D