RSC

Tuesday, February 1, 2011

Arkib dua minggu

Hi. Hari ni hari selasa. Hari pertama februari.
Sambil tengok drama petang-petang ni boleh la update blog kejap. Teheeeeeheee.


Ada pembaca tanya, kenapa dah lama tak update gambar personal dekat blog ni. Ye lah kan. Kenapa eh?
Pertama, sebab sekarang jarang buat photoshoot, jadi takde gambar (alasan). Kedua, sekarang tak begitu ramah dengan kamera. Ke mana-mana dan buat apa-apa jarang ambik gambar. Rugi. Mungkin sebab lepas lens kamera terjatuh haritu, takde mood nak bergambar. Sedih. Kalau ada pun semua dari kamera orang lain.


2 minggu lepas Rina dijemput untuk jadi juri Mr& Ms MSU 2011. Terima kasih Lyna Kamal yang menguruskan semuanya. Event yang menarik. 

Bersama Jezmine Zaidan dari OldBlossomBox
Gambar dari Yanny


Dua hari lepas tu jumpa Heliza. Dinner dengan Ija yang super comel dan kelakar. Penat gelak. Hehe. Ija dengan Gee ajak jumpa lagi hari sabtu dekat Chicpop. Tapi ada shooting.



Jumaat tu shooting SAFIYYA dekat Cherengin Hills Resort, Janda Baik 2 hari. Ada la sikit-sikit gambar masa shooting dekat ALBUM ni. Alhamdulillah balik awal. Terus pergi Chicpop.




Gambar dari: Uyun dan Lyna Kamal


Semalam Rina wakilkan TV9 masa PC Anugerah Seri Angkasa dekat Hotel Royale Chulan. Pukul 7pagi dah ready dekat sana. Malam sebelum tu flight dari Langkawi sampai KL pukul 12. Nantilah update cerita Langkawi.


Antara selebriti yang jadi wakil stesen TV selain Rina, Nurul Syuhada(TV3), Chad(Hot FM), Akma(Astro), Yazeer(Astro), Hani(RTM), Owen Yap (8TV) dan lain-lain lagi.


Gambar: runwitme.blogspot.com


Nanti Rina update lagi aktiviti harian. Harap tak bosan baca. Tapi sebenarnya aktiviti harian taklah best sangat. Sebab tu jarang tulis pasal tu.


9 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

RAMAH RAMAHKAN LAH DENGAN KAMERA. SUKA TENGOK ^^

Cherrie Pie Sweety said...

Wahh bestnyaaaaa :)
update lah if sempat , at least boleh tau ..
raya cina ni balik ti x yang?

hasrul hassan said...

Salam .. seronok juga saya tonton Safiyya .... menarik. tapi tak dapat nak tgk selalu sebab kena fight dengan anak yang nak layan kartun.

Uchi kay-f @hmad said...

ngee ngee tersenyum girang tgk pic2 awk cik rina salleh..


"psst wahai cik rina salleh saya minta izin copy save out pic awk utk review blog awk bole ke?"

pm saya klu berkesempatan iyer Daa..

*leave feedback kat blog pun bole..

yg x pakse tapi sgt menyenangi..

Rina Salleh said...

yuyu- baiklah. sejak dua menjak ni tah kenapa lah :p

cherrie- tak balik lah syg. keluarga beraya dekat sini. raya ke? hehe

hasrul - time kasih :) insyaAllah lepas ni safiyya tukar waktu siaran:)

uchi- nak PM dekat mane? hehe. boleh silakan

Nur Hanani said...

OIC,nanti ramah-ramah la dengan kamera yer.. suka tengok pic u dengan heliza. sama-sama kiut. :)

Penjagaan Tudung

Gee Jah Noor said...

ija & rina sama2 kiut.. :D

Wahidah said...

ala comey nya heliza...rina pun so in to the fashion..i likeee....



:)

Uchi kay-f @hmad said...

salam dinihari...
nak pi geli2 blm bole lagi..usai je dok melayan research,tetibe hati mcm disuruh2 singgah "tak " selalu di blog ni..tgk respond..

oh pm aka email iyer..

heavenhawa@yahoo.com

cik rina juz respond email tue ape2 jelah..nanti saya dgn sepantas kura2 saya buat review ngeh ngeh..Daa..:p

TERIMA KASIH...