RSC

Tuesday, January 25, 2011

Sudah Siap

Dari malam tadi bukak blog orang. Baca. Letak link dalam blog. Belum habis update lagi. Dah la suka hati buat kategori sendiri. Hihi. Tak janji dapat baca selalu lepas ni, tapi kalau ada masa mesti baca lagi nanti. Seronok.


Siapa nak cari link blog lain boleh scroll sampai bawah sekali.


 Boleh dikatakan, yang tinggalkan link ni kebanyakkannya blog peribadi.Takpelah, mana lagi ruang nak menuliskan. Blog ni pun satu terapi kan. kan.


Tapi...... (suka hati nak komen)

+Ada blog yang tulis shortform. Ambik masa jugak nak baca dan fahamkan. Sorry lah, dah tua-tua ni memang ketinggalan sikit nak baca shortform yang pelik-pelik. Tulisan besar kecik. Otak ni skema sikit.

+Blog yang letak lagu. Ada lagu best. Layan jugak. Ada yang bising. Tiba-tiba bukak 2-3 tab terus speaker celaru bunyi macam-macam, macam nak meletup. Terpaksa tutup. Bukan speaker, tapi blog tu. Kan dah rugi.


Erm dah takde nak komen dah. Banyak pengalaman orang dapat kongsi. 


Tapi biasalah budak skema ni tetap suka baca benda yang informatif dan ringkas.
Biasalah dah tua.


Lagi satu tengah kumpul blog/web wedding yang best buat bekalan masa depan. Kalau jumpa bagitau tau :)


26 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

blog komersial ade juga tapi sume lebih pd up selling...

terima kasih sbb view blog saya <--find it from hidden threat

prinCessLiYaNa said...
This comment has been removed by the author.
prinCessLiYaNa said...

wah..k.rina nak kaawen da ker?..;)

Tun Teja said...

saya ada dua blog..silala check..tq

http://thenovscentangel.blogspot.com/

http://thenewshooter.blogspot.com/

Basyirah Abd Rahman said...

Thanks kak rina sudi linkkan blog Basyee. Kalau wedding blog tu, ade bride2be punye komiti. hehe.. kak rina boleh tengok blog kawan basyi. dia pun b2b jugak.. ade link semua wedding blogger lain.
Dekat sini

shera haifa said...

blog sy xde lagu..jom singgah.hehe
:P

Azie Azra said...

rina ! mau juga bule x ?cm dh terlambat je.pape pun,jemput lah dtg blog.hehe =)

emieysandra said...

tol ape yg k.rina komen tu
wah..dh buat bkalan mase dpn..
:)

Sky0ne said...

blog sembangbincang tu sebenarnya blog caca marba...campur segala...hahah :p

hasrul hassan said...

salam .. blog wedding tu banyak tapi kalau tak sabar .. menyirap gak nak buka blog2 ni ... sebab gambar semua style nak letak HR atau HD. So lambat load.

Payah tu. :)

http://lensahasrul.blogspot.com

Nailah Azman said...

Rina,

Me pun tension kalau bukak blog yg autoplay lagu.
Kalau lagu ok, tu ok lah kan.
Tapi ada yang certain tu...
Fuhhh! Menguji kesabaran jugaklah.

Paling payah macam Rina cakap.
Guna shortform!
Perghhhhh!
Memang sakit jiwa!
Hahaha.

nYomeL said...

rina, kalo nak tips & idea utk wedding, bole visit blog ni:

1. http://diaterimanikahnya.blogspot.com/
2. http://hazlynda.blogspot.com/

walaupun i dah kawen, i still suke bace blog dorang!

happy planning! ;)

Ami Schaheera said...

rina, i just linked your blog under scarflets :))

and tweeted u about the wedding blogs ;)

Lizzie Yasmin said...

lgu di blog, sori tak dak maaf bagimu.. aku mesti terus x

MIZZ SUE said...

hai rina..belog su simple..sebab tk pandai karang mengarang...hihi..

su pya campur-campur ade citer pasal persiapan kawen dan ada cite pasal su..tu je..

rina..just nk bg cadangan je..ape kate ikut cara komen yg ni..heee..sebab bg mudah

http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/10/setting-komen-blog-anda.html

rina pnya tempat komen kn buka satu2..ape kate rina wat POP-UP

sowie tau..saje nk shre pendapat.su suke blog awak ni

Wahidah said...

wah rajinnya...n byknyaaa..:)

may Rina suksess dlm bidang yg diceburi..chaiyook2

asybedazzle said...

betul, kadang2 layan jugak lagu2 best dekat blog org, tp kalau terpasang kuat sngt, terkejut eden. :)

n a d e a said...

hee ;p im in the list !
thank you rina !
btw kita pun dah start nak survey blog2 wedding ni.. senang nanti bila tiba masa ;))

My diet plan | .NEVER ENDING STORIES.

nuraien said...

kak riri..follow blog aien.hihihi

yats said...

hihi..ada gak tersenarai kat situ..thanks rina.. :)

ceotgilalensa said...

wah, nk jugak dijenguk!!
:)

Gee Jah Noor said...

nak komen mengomen gak kt cni..blog gee banyak karut marut je..kalau nk skodeng boleh jugak..heee =D

gadis baju kurung merah jambu said...

http://photoaura.net :D

Cik Puan Mimi said...

kak rina~
blog saya merapu meraban je. tp boleh laa. btw, kak rina nak kawen da ek???

ELIYKA TUDS &; SCRAF COLLECTION said...

hahaha...rina jgn lupa tgk blog saya yer http://eliykashead.blogspot.com/

gadizgula said...

www.rosa-chicas.com
http://sadicollection.blogspot.com