RSC

Friday, December 24, 2010

Bungee Jumping dan Safiyya

BERJAYA!

Hihi. Semangat nak bagitau berjaya sampai CAPS LOCK
Mari lihat kejayaan bersama ini +_+



Liyana sedang menulis wasiat sebagai persediaan sebelum ke lokasi terjunan.
Tak sengaja ternampak dia tulis, untuk Rina. Pakcik kayo! Hihi



Abang JR sedang mencari shoot terbaik. Kami? Sedang terkumat kamit hafal skrip *tiada dalam gambar*



Liyana gembira dan teruja untuk terjun! Takpa I faham :p



Sesi pendaftaran. Peace



 
Untuk memastikan kekuatan tali, kena timbang berat dulu supaya tali tak putus nanti dek kerana berat berlebihan. Ngeri tak dengar. Hehe



Liyana sedang dipujuk untuk terjun. Tiba-tiba nak tarik diri. Biasa ni. Terpaksa I nyanyi twinkle twinkle untuk dia. Heeeee



Konon-konon dah berani. Aksi lain sebelum terjunan tak boleh upload. Terlalu comel



Liyana di udara. Apa di Atas?



Tengok tu siapa tengah berani-berani intai bawah tu? Sebelum tu sempat buat ucapan kepada cameraman diatas. Tengok dalam Safiyya nanti. Jeng jeng jeng!



Terjun! Dunia ini saya punya! Ngeeee :D



Lompatan yang kemas. Markah penuh. Ingat ni Sukan Olimpik? Huh



Penyambut tetamu datang menyambut ketibaan. Teheeeeeehe



Yeay! Alhamdulillah panjang umur lagi. *lambai tangan*



Happy gila muka kau kan. Eh, jeles ke? 



Certificate of Insanity! Balik boleh letak dalam bingkai gambar. Korang pun boleh dapat. Tak tinggi 81 meter je. 



Kalau bukan sebab untuk rancangan SAFIYYA, belum tentu terjunan berani mati ini akan dibuat. Mungkin kalau bakal mak mertua suruh akan buat. Konon-konon berani. Teheeee. Tengok, betapa Safiyya Di Hatiku. Kalau korang taknak tengok Safiyya nanti tak tau la. Ececeh.




35 comments:

unieylovesherself... said...

chumelll la kak rina..super gojesss

Peri PiA said...

teringin..takut huu~

Nurul Syamimi said...

waaa...terer2..nk wat gak..dekat mane ni? sunway ke?

Shu Shinju said...

wo0ooo...kalau saye..idok la...

emaduel said...

nih yang kat sunway eh??teringin nak buat.tp takuuttt.T___T

My MiRa said...

wah best nyer....
syok nyer kalau dapat wat...
by the way......you are beatiful la dear......salam kenal....mira here ok...

Azrin Kamaludin said...

sumpah! seumur hidup tak akan cuba bendalah nie..

bole bergegar jantug la kak..hehe!

nYomeL said...

wahhh.. beraninya rina!
tahniah! sbb dh berjaya melepasi salah satu perkara yg paling takut nak buat.. :D

Abang Suara said...

perghhh bestnyee...heheh

Bit Zamri said...

menyeramkan...
serius xmau cuba...:)

lindosh said...

huwaa tak gayat ke rina??

relevan said...

Ada kah cik Rina tidak merasa Gayat..

Rina Salleh said...

hehe. korang gayat ke? memang la agak takut tapi rina suka cabaran :)

kalau nak cuba silakan. im supporting u! esp ladies:) ni dekat sunway lagoon. tak tinggi sangat la. hihi.

masa terjun tu semua masalah hilang. tadaaa! orang kata kalau nak dapatkan kekuatan, buat benda yang kita takut. lepas tu insyaAllah kita lebih kuat nak harungi benda2 lain.

Basyirah Abd rahman said...

ohoo.. menarik2. thanks for sharing.. memang tak percaya.. tapi tahniah kak rina berjaya melakukannya!

Encik Tikus said...

haha sakan betul yeaa , keh keh

Uchi kay-f Ahmad said...

uik xgayat ke?

hasrul hassan said...

Salam .. uhh .. saya tengok pun dah gayat cik rina .. apatah lagi nak cuba .. :)

Oh ya .. saya pernah buat entri pasal cik rina:

http://hasrulhassan.blogspot.com/2010/10/tahniah-rina-salleh-juara-gadis-melayu.html

Ellin Raduan said...

As salam Riri.
Chop! Nak tanya. Mana Riri beli inner macam dalam gambar tuh? Inner u guys berdua macam sama. I suka. Tak tau mana nak cari. Usually kalau ada pun jenis2 biasa yg jarang. This one cantik kalau pakai dgn cropped shirt macam kawan u pakai tuh..

//Ellinda ;-)

Huszaini said...

wah!! beraninya awak!! kagum kagum!!

TWEETY BERT said...

wahhh syokkk ooo... teringin nak cuber.. tapi mesti semput isk isk isk.. cayalah riri.. berani sungguh huhu congrats..

O'gosh said...

Kamu bersdua sangat comel...walaupun bermuka pucat...huhu...salam singgah...

kekelip said...

wahh!!..beraninyeee..

Atiqah Adnan said...

bestnyee rinaa!!
dah lama tak buat extreme activity macam nie.. caya laa..hee~

Epul Azimi said...

wah best giler tapi sy mmg tak brani la nk buat benda cmni even org nk bayar pon.hehehee

Cik Nurul Pinky said...

assalamualaikum dan salam perkenalan..huhu kalau nurul lah bagi rm1 juta pun tak terjun hahahaha

Tuan Din said...

nnt ajak faisonita Bloger terjon sekali ek.. tgk cik epal berani tak??

mR.sYaH said...

wah sungguh best itu.. nak cuba gak..

tenangsudey said...

wow... menarik.... syabas

Nailofarhazirah said...

luruh jantung mcm ni.. haish..

Elyanas ~Elvy & Hakeem said...

hye bw here :) nice blog ^_^ meh sggh blog vee.

rina nie sweet :)

zOuL.MzMn said...

bile lagi rina nak pegi?

nak join lah...sound macam best je nie..

www.zuymzmn.blogspot.com

phreak-id said...

Hoho. phreak-id yang lelaki ni pun tak berani bungee jumping. serius tak berani..

Terbaru > Blogger Big Gathering 2010 > Aku Suka Rina Salleh > Piala Suzuki AFF 2010

Myvitrd said...

Wah tahniah.. kami yang lelaki pon ni belum tahu nak terjun ke tak.. mau terberak dekat atas tu sebelum terjun.. hehehe

rinie din said...

nampak cam best..tapi mengerikan

HafizRahman.com said...

aduhhh bessnye...nak try gak next time