RSC

Tuesday, November 2, 2010

Ini Syurga Dunia

Salam. Selamat malam semua.

Selamat datang! Ewah macam salesgirl depan kedai pulak.

Kalau perasan, URL blog dah berubah dari lovely-austere.blogspot ke inisyurgadunia.blogspot. Kenapa ubah? url lama tu selalu orang cakap susah nak ingat/sebut. Harap-harap url baru lebih senang nak ingat. Dengarnya url lama tu dah ada orang lain guna.

Memandangkan dah lama sangat tak menulis, rasa kekok sikit. Otak pun macam jem. Mungkin jugak sebab tengah lapar masa taip ni. Tsk.

InsyaAllah cerita awal-awal ni mungkin lebih menjurus kepada perjalanan sepanjang sertai Gadis Melayu 3. Macam mana boleh TER-sertai, matlamat dan pengalaman sepanjang tu. Yang paling tak boleh lupa saat di aju soalan oleh Datuk Dr Sheikh Muzaphar Shukor. Macam-macam perasaan masa tu. Kembang kempis jantung.

Eh sambung nanti tau. Nak solat/makan dulu. Nanti kita sambung tulis puas-puas eh. Bai *lambai tangan*


Salesgirl senyum depan KLCC

23 comments:

Melz said...

Aah Pelik jgak sapa yang pakai plak tuh? uhh

hiro said...

tahniah ye cik rina..

selamat maju jaye.

eL said...

owh gadis melayuuu ku! eheh

Cik Liyana said...

goo....rina gooo.. tahniah eh da ada title skg.. JUARA GM3..nty boleh kembang2 lagi kedai tuh...heheh gid luck dear!

akmaizzah.alias said...

patut la hari tu try view xdapat..huhu

greenailin said...

kak rina yang manis, dulu tgk2 je kat fb, tup2 masuk gadis melayu, tup2 jadi juara lak....congratz kak rina...he =)

Kuwe said...

tak sangka gadis melayu juga seorang blogger. ;)

nursarah puteri biru said...

kak Rina. congratulationzz! u deserve to win. hehe. lap you!

Fiqas said...

tahniah rina...cuba jugak buka blog rina pakai url lama tu...tp dilink kan ke blog org lain lak...conpius kejap...btw, tahniah sekali lg tuk rina...:)

Puteri Iqa Izyan said...

kak rina! tahniah ;))

tape kan wish lmbt ckit?

xoxo

mRs FaR_eAsT said...

sangat gojes..tahniah kerana menjadi juara GM3

noor afzan said...

Rina..
=)

eh, awak kenal tak airennizah?
diapun course ukur bahan utm sama baya..

*ok. kita sebaya sebenarnya dan lahir di bulan yang sama.

Cherrie Pie Sweety said...

Nak wish congrats kat sini gak.. Love u sayang :)

eus said...

alahai.. blog baru?! yg lame?! tp url ni 'comel'.. mcm riri jugak! hehe...

Azuan said...

Emm, why not guna nama sendiri jer buat url? :)

Hariz said...

Cik rina pakai domain.com ataupun .my? Lagi pendek kan?

contoh rinasalleh.my
rinasalleh.com?

Wow!

el said...

tahniah rina atas kejuaraan mu itu ahakss
ritu torai terjah blog yg susah nak sebut tu..tp nuthin in there...so td msok blog cikmin...haaaa baru nk terjah ni ...tahniah again...:)

Rina Salleh said...

mel- taktau la. dah lama tak bukakblog. tautau dah ada

hiro- sama-sama hiro:)

el- :)

liyana- alhamdulillah. mudah-mudahan :)

akmaizah- cari ke? terharunya:p

greenailin- alhamdulillah. tuah ayam nampak dikaki :)

Rina Salleh said...

kuwe- blogger tapi tak hebat sgt ;)

nursarah- terima kasih ya dik:)

fiqas- ingatkan takde siapa cari:p terima kasih!

iqa- wish lambat kena belanja kfc:p

far_east- doakan semoga perjalanan lepas ni dipermudahkan ya:) thx!

afzan- kenal. coursemate tu ;)

cik cherry- thanks fr coming yang :)

eus- blog yg sama, tukar link je:)

azuan- ermmm, nama ni pun okay kan ? :)

hariz- sekarang lebih berminat dgn blog. lebih mesra ;)

el-blog susah sebut tu dah takde:p dah tukar url baru. okay tak?

azzey said...

Rina Salleh: bl lapor mmg menggigil je badan rasanya....he3...

ultra said...

ouh.. padanla... hahahaha! tue yg heran bila bukak blog RS jadik lain.. hahaha. btw, congrats sbb menang! hehehehe

john n amal said...

kak rina, rasanya still xterlambat nak wish congrats!! :D dulu follow blog akak yang lama, bila akak da tukar url, terus x dapat nak trace. finally dapat gak follow :)

excited bila tengok akak menang tyme GM3 hari tuh. sampai bagitau kat mak, ni kakak kawan orang ni! hehehe :)

miza said...

Rina. A BIG FAT CONGRATS TO YOU for winning Gadis Melayu. The moment I tau Rina dapat jadi one of the contestants..I kinda boleh expect Rina menang and it turned out to be true.. Hihi..