RSC

Thursday, May 6, 2010

Perasaan bercampur baur

Semakin dekat dengan event aku makin gementar. Semua perasaan bercampur baur. Teruja. Gembira. Seronok. Tekanan kiri kanan. Geram. Sedih. Oh banyak lah. Semua ada. Dugaan ni.

Saat-saat akhir masih ramai lagi yang bertanyakan tempat untuk sertai. Kalau ikutkan semua aku nak terima. Aku berbesar hati ramai nak sertai. Tapi apa daya aku. Perancangan asal aku cuma untuk 50 orang. Tu pun aku takut jugak takde yang nak datang. Mintak maaf sangat-sangat yang tak dapat sertai tu. Tak sampai hati sebenarnya. Sob.

Sehingga saat ni lebih kurang 100 tetamu yang akan hadir. Bukan taknak terima lagi. Tapi tempat tu nanti tak muat. Dan persiapan lain seperti kad undangan, gift, aku dah sediakan untuk 100 orang je. Ni pun tak tau cukup ke tak :|



Aku suka jaket ni. Tak pasal.
Nanti RSC pun ada jual jaket macam ni. Tapi takde warna merah 


3 comments:

Peri PiA said...

Pia pon nervous nak pegi,terase diri ini kecil....tak layak pergi event tu,huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hadapi segalanya dengan tabah...

♥S@R@♥ said...

sara pun teruja nak pergi..huhu
dah le g sorang..malu pun ada..hehe.hope dpt jumpa ramai kwn kt sana.

RS:insyaAllah majlis ni akan berjalan dengan lancar..jgn risau ok ;)..kita sama2 berdoa