RSC

Friday, May 14, 2010

Event Event Event



Alhamdulillah event dah selesai dan berjalan lancar. Amin. Tapi biasala, mana ada yang sempurna. Ada jugak kekurangan sana sini. Apa pun terima kasih tak terhingga pada yang hadir memberikan sokongan! I am very sure many wants to join but due to some circumstances they cant make it to the event (as what they said). Well, do what you have to do. InsyaAllah we'll meet some time later. And thanks for the support :)

The main entrance. Bunting was design by Firdauz Abdullah from The Cube Studio.Well, he's RSC designer for now and insyaAllah berterusanlah. Photo for bunting was captured by Azizil Sedek Photography. RSC yet to have official photographer. But so far AS help us a lot! tQ!


I was totally shock by the way they stare at me.Oh!

Pengalaman sepanjang mengendalikan event di universiti (dulu rajin gila join kelab masa dekat uni) dan pengalaman menjadi event executive banyak membantu aku mengendalikan event ni. (Juga event-event grooming yang lepas) 


Perasmian dengan memotong pulut kuning tajaan Ilham Polaris.

Bersama model dari Hannah Studio yang memperagakan pakaian haritu


Ini cuma beberapa gambar sekitar majlis. Kalau nak tengok lebih lanjut, KLIK ALBUM INI okay



Rina Salleh,
http://www.wilsonbraces.com/search/blogger.pnghttp://rossturk.com/files/1112/5217/3917/facebook-logo.jpghttp://rossturk.com/files/5112/5217/3909/twitter_logo.jpg

7 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

grand nye...

Yam said...

hye rina..
sangat kagum dengan kamu
idup wanita
teruskan usaha dan minat yer!

SuFy said...

proud of u..chaiyok2!!

Mommy Delta said...

Cantiknyaaa tudung dgn kasut. Beli kat mana ye?

Rina Salleh said...

meniti senja -sebab orang-orang yg datang tu yang grand :)

yam- thank u yam! same goes to u. ala takde blog ke? nak follow :)

sufy- thank u!

mommy- tudung n kasut yang mana?

Rara said...

lawa2 model tu kn.. :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

org yg datang dah grand,
menyabut sesuatu yg grand...
jadi ko memang grand la...
hehehe...
=.=