RSC

Thursday, May 6, 2010

Berkorban Apa Saja

Tajuk entry agak berlebih-lebihan. Hehe

Semalam adalah hari menyiapkan web. Ya web. Tapi bukan aku yang buat web tu. Aku cuma duduk disebelah dan bagitau apa yang aku perlukan. Web designer yang buat tu pening nak layan kehendak aku agaknya. Lepas tu aku belajar macam mana nak kendalikan web tu. Oh, kesian pada aku yang agak buta IT ni. Tengok pun dah rasa nak muntah.

Kusut layan permintaan aku agaknya 

Aku duduk bermalasan bak orang kaya di Starbucks sementara tunggu web disiapkan. Sambil tu aku pun menyiapkan pembalut coklat untuk gift bagi majlis nanti. Lincah je tangan aku membalut. Tersenyum puas hati bila tengok hasil. Aku nak bagi sesuatu yang aku buat sendiri untuk tetamu. Mungkin kalau kahwin pun aku nak buat sendiri. Berangan.

Assistant paling best! haha. Tengok tu comel-comel coklat :) 

Lepas dah siap, Yna ajak aku berjalan kejap. Lagipun aku nak beli beberapa barang dekat Ikea. Tapi aku bangun je dari kerusi, Yna dah jerit. "Babe, u duduk atas coklat!"

Oh, seluar jeans kesayangan. Tak pasal kena beli seluar baru semalam.


p/s: Sedang diancam Yna Oh Yna gara-gara gambar berada di tangan beliau. uhhhhh

9 comments:

Nadia Wardrobe said...

hahah..klaka la cik riri nih...mesti muka cik riri comel time tu..ala ruginya x dpt gi event this sunday...=(

Rina Salleh said...

tak comel pon
terkejut gila.
pastu gelak2 jalan cover dengan plastik kat blakang
omaigod! malunyeeeeeeeeeeeeeeeeee

ツ ZatiL e-OneNiey said...

hahahahha..
mmg agak lawak d situ ye kak rina..
;)
mcm mne leh t'duduk ats coklat tu?..
mesti excited gilew nk bgkus coklat tuh kan? :)))

btw, to akk rina gojes..
tenks singgah my blog!
"1 dak COMEL nk bersiar2 kt cini gak"
;)

yana said...

mcm nmpak asst sis..aih rugi la huhu

Peri PiA said...

ooo this is the story :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semoga ia berjaya...
gempak...

YnaaOhYnaa said...

buruk gila i dalam picture itu.. ahahahahah! kejadian terduduk di atas cokolat mmg plg seronok n habes gelabah satu dunia kecoh.. hahaha!

=p

tunggu entry dari i pula.. lalalalallaa

Nanie Hussin said...

kak riri,
wish you good luck utk event ahad ni okey.
semoga segalanya berjalan lancar.
:)

daydeck86 said...

demi Rina sanggup melz turun KL ekk
ehehehehehe