RSC

Monday, April 19, 2010

Pertandingan mencipta logo RinaSalleh.com

ATAS PERMINTAAN, PERTANDINGAN AKAN DILANJUTKAN SEHINGGA 24 APRIL SABTU

------------------------------------------------------------------------------------------

Sedikit Info: Logo akan digunakan sebagai banner web, logo produk dan semua cetakan yang berkaitan. Web rinasalleh.com menjual pelbagai jenis selendang dan busana muslimah serta menjalankan perkhidmatan perundingan imej.


Konsep: Simply Elegant 
Warna: Putih/hitam/fuchsia
Tarikh pertandingan : 14 April (rabu) hingga 19 April (isnin)
Format: PSD
Hadiah:
-Wang tunai RM100.
-Produk dari RinaSalleh.com bernilai RM100++
-Pas masuk ke majlis pelancaran rinasalleh.com

Boleh hantar seberapa banyak penyertaan.
Hantarkan penyertaan ke: lovelyaustere@yahoo.com

Nama:
Contact:
Kenapa logo ini patut dipilih (tidak melebihi 25 patah perkataan)



P/S: Web rinasalleh.com sedang dalam proses pembaikan/naiktaraf/selenggara. Jadi tak boleh nak tengok. Maka terpaksa publish di blog personal ni.


11 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau la aku kreatif...
hehehehe...

Peri PiA said...

tak pandai la riri,huhu ;(

ade majlis ye nti,bestnya

yna said...

hi, rina..cm interested la..bole try nih..hehe

yna said...

hi, rina..
cm interested..nak try la..hehehe

aizuddin.com said...

ok dah hantar..huhu

JAI said...

, Rina PSD tu amende?? Mmm ada slogan nie yang lemah nie...bila closing date ek?

Azizuan said...

general sgt la info..

Rina Salleh said...

meniti senja- hehe. boleh je,mana tau :)

pia- aah. nanti majlis kena datang tau!

yna- sila sila.dijemput :)

aizuddin- thanks a lot!

jai- photoshop format. ala, just tulis kenapa logo tu sesuai untuk RS.com :) tarikh tutup 19 tapi ada mintak lanjut sampai 24.tengok nanti macam mana :)

azizun- sebab open to creativity individu. i tak set any limit :)

Fend said...

salam..rina..i dh send logo to ur email..hope u like it.. :)

rutikeben said...

salam..email je ke?takyah wat entry ek?

Amar Amirah said...

ala, dah tutup ke contest ni? tak extend eh?