RSC

Saturday, April 24, 2010

MAJLIS PELANCARAN RINASALLEH.COM









Tempat : Felda Villa, Jalan Semarak Kuala Lumpur
Taraikh : 9 Mei 2010 | Ahad
Tarikh : 3.00 hingga 6.00 petang
Tema : Muslimah Anggun
Bayaran : RM 49.00 seorang | Hi Tea . Door Gift . Voucher . Etc.


...................................................................................................................................


Majlis Pelancaran ini bertujuan untuk memperkenalkan laman web rinasalleh.com setelah dua tahun blogspot digunakan domain asas. Juga memperkenalkan pakej terbaru "one-to-one personal grooming" di bawah Rina Salleh Resources.

Selain itu, ia juga bertujuan untuk memperkenalkan rangkaian produk terbaru dari RSC meliputi pelbagai jenis Selendang, Tudung, Kurung Moden dan Jubah berkonsepkan muslimah kontemporari.

Majlis ini juga bertujuan untuk merapatkan hubungan antara RSC dan pelanggan juga bakal pelanggan serta berkongsi idea dalam membangunkan muslimah anggun.

...................................................................................................................................


Antara aktiviti sepanjang majlis ini

1.
Segmen: Segalanya Tentang Hijab
. Segala persoalan berkaitan hijab akan dikongsi dalam sesi selama 30min ini. Meliputi; pemilihan material, suai padan hijab dan pakaian, konsep tudung kepada muslimah etc bersamam beberapa tetamu undangan

2. Beberapa tips penggayaan selendang terkini dari Rina Salleh

3. Peragaan Fesyen | Koleksi terbaru RSC

4. Muslimah Anggun. Tetamu bertuah yang hadir bersesuaian tema akan memenangi hadiah menandatangi kontrak sebagai talent di bawah Hannah Studio termasuk sesi photoshoot percuma bernilai RM250! Juga wangian jenama terkenal.

5. Cabutan bertuah. Hadiah utama pakej percutian 3H/2M ke Bandung, Indonesia bernilai RM1300!

6. Sesi jualan koleksi terbaru RSC. SALE!

7. Pendaftaran percuma sebagai ahli/rakan RSC!
RSR akan menganjurkan aktiviti-aktiviti termasuk melancong bersama-sama, sukan, picnic dll di masa hadapan

8. Sesi beramah mesra dan bergambar


* Setiap tetamu akan menerima voucher RM200 untuk pakej percutian ke Bandung (tertakluk pada terma dan syarat)
* Setiap tetamu yang hadir akan menerima rebet RM50 untuk mendaftar sebagai talent di bawah Hannah Studio

...................................................................................................................................




Sahkan kehadiran anda sebelum 2 Mei 2010. Tempat Terhad!
Sebarang pertanyaan dan tempahan
Email : rinasallehresources@yahoo.com
Admin : 017 373 2110 ( Ynaa )


Dengan kerjasama: Hannah Studio | G-Hard Travel & Tours

Jemputan istemewa:
Leezan Alee | Leezan Alee Collection
Ika | Radiusite Enterprise

11 comments:

Peri PiA said...

Riri-Pia dah cakap dgn hubby,nak chop 1 tempat :)

afy sufy. said...

wewittt
congratulations sis.
suda melangkah lagi satu tapak. :):)
waa. xdapat nak datang, tym tu dh smpai sabah ;)

btw, rakan RSC pleaseee ♥

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

giler terbaek...

milimilo said...

felda villa tu pun tak tahu katne.konfem sesat kalo carik.heeee

NoUse4@Name said...

good luck Rina..

Mya~Chan said...

best sgt2...tapi tak tau dapt join ker tak~location tu pun sy tak tau sgt..huhuhu..tapi paper pun sy skong sis...

Mr ProPiTo said...

moga berjaya... makin bergaya la nanti website rina salleh ni..kikiki :)

Shahrul Shaharuddin said...

Congratulation RS! :D

yours
SH

Dora said...

riri! congrats, and all the best! :)

♥S@R@♥ said...

sara nak join...oye2

Rina Salleh said...

thank u !
doakan. saya perlukan doa kawan-kawan. amin :)