RSC

Friday, April 2, 2010

Kalau nak komen tak boleh ke yang membina?

Beberapa kali aku dapat komen ayat yang tak beradap. Kalau nak komen pun ayat tu berlapik la sikit atau  teguran yang membina. Perlu ke guna perkataan macam ni? 





Mungkin kalau aku lelong baju yang berapa kerat ni dekat web yang dia cakap tu, maka aku pandai lah kot. kan?

9 comments:

dianna said...

pedulikan org yg dengki ni. biasa lah, tak boleh tgk org lain senang.

firahadifa said...

dear , mmg irritating org chenggitu...tok sah peduli lah.. at the end dia sendiri yg makan diri..

nabilah said...

lelong haritu dapat sambutan je..
ignore je mereka2 dengki

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

apehal la ko yg nyebok...
lantak die nak lelong mane...
die nak lelong kat dak blog die...
yg ko sakit ati apehal???
xnak join,
blah je...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...
This comment has been removed by the author.
♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...
This comment has been removed by the author.
Peri PiA said...

tu la,kenapa mesti kurang ajar

baju kita hak kita la nak lelong mcm mane.

dia yg b#$%^ sebenarnya

wande-ful said...

rina syg...

sometimes this people want to annoy u sampai u give up.

but please dont syg...ignore je komen2 yg tak membina..buang masa jer nak feeling pasal org yg takler tgk org lain senang :)

miss u beb~

Kittyshawls said...

sabar je la kak :) dugaan ...