RSC

Saturday, March 13, 2010

Baju-baju untuk di...

Semalam kena tegur dengan ibu sebab baju banyak sangat. Mungkin kena jual baju tu semua.

Hmmm, kebanyakkannya baru 2-3 kali pakai. Ada yang baru sekali pakai. Ada yang pakai masa photoshoot je. Yang tak pernah pakai lagi pun ada! Nak JUAL ke TAKNAK? Kalau jualada yang nak tak? angkat kaki cepat!

Sayanglah

22 comments:

Hazirah al-Barakbah said...

wah semua baju cantik2 ni rina. haha letak lah harga murah2 sket dpt lah student cam sy nk beli hehe ;)

Melz said...

Simpan jer semua :) hak hak

kang rindu taksudah hahahaha

enyheartsdiamond said...

mungkin akan beli :)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

uwaaaaaaaa
semua cntik sis..
yg kale putih tu gojes..

Peri PiA said...

i love the yellow blouse g corak petak2 tu ,<3 at first sight

eYra said...

ok gak tu...msti ramai nak beli...dah ur coll comel2....i likeeee

misae said...

huhuhu~ jgn jual rina~ sume baju tuh mesti ade kenangan sendiri kan?simpan2 ;p

ynadona said...

polka dot i punye okeh...riri syg kalo nak letgo jgn jual kat org lain i chopp dulu sebelom pict ni publish lagi tau...reserved tau =)

Lilianna Mardiana said...

oh babe, kalau hendak jual, bagitau ye, i sudah nampak baju yg berkenan di hati *wink wink* haha, btw, u ada great taste dlm berpakaian! :)

Cherrie Pie Sweety said...

yang.. kalo u nak jual, i nak je beli he he he

p/s: angkat kaki nie :P

cik EPAL said...

nak semua boleh?? :D

hidayah said...

nak2!! :)

fifiey said...

kak rina..jual2!!!

saye nk book siap,nak bju polka dot tu..yg nek cable car tu..

hahahah,,,

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko tgk...
blum ade niat nak jual dah ramai nak...
ko bukak lelong la...
laku wooo...
hehehehehe...

eyra NadzeyRa said...

kak rina...
eyra nakkkkk.!
kemeja putih ngn belt tu skali.
jual pakej la..hehe...
klu jd jual.
booking.booking. :))

[z@ck] said...

if you wish to sell it..
i'm gonna grab one of it..
cantik..

Cik Linda said...

Kalo rina nk jual,sy nk cop bj kmeja puteh...hehe.kal pakai,mesti jd gojes mcm rina.hahaha...

ahmad said...

rugi ow kalo jual...hehehe

aisyaLALALA said...

saye mahu!! baju pink itu kak!! btul2, jual la murah2 cket bolehla student cm kami bli.

qimie said...

1st time masuk sini..

likeithot said...

rina, kalu nak jual jangan lupa gtau ekk..dah ada yang berkenan dihati ni..uhuk...xoxo

Natasha said...

nak belipon bukannya muat..hahahahahah