RSC

Monday, February 8, 2010

Blog bermuka-muka. Biasa dia ni.

Blog, kau pun nak tukar-tukar muka? Sengaja nak bagi aku penat.


Haritu kan aku ada cakap blog under construction. Sebabnya blog lama dah tak best. Dah bosan. Di sebabkan blog ni tak boleh mekap macam aku mekapkan mata orang, Maka kita hanya mampu tukar layout.


Okay sekarang dah siap. Eh belum siap betul lagi. Sebab banyak html aku terkial-kial nak baca. Kalau tak tau nak buat apa aku mungkin biarkan tak berfungsi. Rugi. Rugi. Takpe ni hampir siap lah kiranya.


Benda aku paling suka dalam layout baru ni, paling perasan sekali ialah perubahan dalam keluasan. Terasa macam nak main kejar-kejar dalam skrin ni. Girang.


Nantikan entri-entri yang juga bernafas baru dan berbau harum. Harap aku rajin nak update dulu, baru harap yang lain-lain tau. *wink*


RS : Kamu suka ngak layout baru gue ini?
Blogging With Style 

12 comments:

:: Feez_Mior :: said...

sweet saja muka baru blog neh.. :Df

sarah said...

wah.ayat makin sempoi nampak :P
go Rina rock.yeah.haha

Edriena Hazelina said...

suke2.. sweet but simple.

Peri PiA said...

alahai ctknya riri
pia xpandai la :(

violetless said...

lawa la kak...better..heheeeheh

Cik Rara said...

sgt suke,sbb luas..bkn tkat men kejar2, men guling2,lompat2 pn bolehh.. :)

Jard The Great said...

hehe.. neh mesti ikut tips mel smlm kan? nice tho!

Natasha said...

wah!!! dh kena make up ar blog nie

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nie kene make up sket lagi nie..
hehehe...

memang luas...
mcm padang bola...
hehehehe...

Rina Salleh said...

faez_meor : ni special ni. ada orang sponsor

sarah : makin tua makin awet muda. kalau ada kaitan lah. hehe

Edriena Hazelina : sweet eh? cam tuan dia tak. oh okay blog lagi sweet *nanti blog merajuk*

pia : rina pun tak pandai. orang yang buat ni yang pandai;)

violetless : sikit-sikit kayuh

cik rara : eh mana tau ni? baru je nak rahsia dah tau dah. hampa

Jard The Great : kena praktik kalau tak sia-sia ;)

natasha : kalau boleh letak eyeshadow lagi best. tak boleh pulak. nasib lah

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ : nanti beli mekap kat mydin nak touch up lagi. padang bolaluas eh?oh takpernah main bola. heh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

make up mydin ko bg...
hehehehe...
kejam...

ko tak pernah maen ko tetap tahu kan...
hehehehe...

♥ balkidz_hunny ♥ said...

rina, i mahu jugak!
nak luas2 macam padang bola jugak! :)