RSC

Sunday, February 21, 2010

Big! Gathering War Paint Ball | 27 February 2010




Hoyehhhhh kepada semua warga Blogger , Facebooker , Twitter , berduker² ataupun bersilent Reader! Disini aku Melz ingin menjemput korang meriahkan lagi Big! Gathering War Pain(t) Ball yang akan berlangsung pada 27 Februari 2010 ini . ---- copy dari blog M e l R o m e o


MelRomeo dan kawan-kawan blogger akan mengadakan gathering paint ball hari SABTU, 27 Februari 2010 nanti. Kalau kau free haritu jom lah join sekali. Tak nak main pun takpe. Kita jumpa untuk mengeratkan silaturrahim je sambil tu boleh la tukar-tukar idea, hadiah ke. Eh hadiah pulak. Aku pun tak main nanti. Datang jadi supporter Mel. LOL. Tipu je. Niat memang nak main tapi 28 tu ada job untuk fashion show jadi terpaksa la menjaga kesihatan diri.


RS: Okay lah. Nak join bagitau eh. Kita janji jumpa nanti. See you there lah eh. InsyaAllah.

12 comments:

enyheartsdiamond said...

im coming :)

Melz said...

Melz nak pergi ! hoyehh miahaha

eYra said...

sedihnyer..terlepas lg...tggu next gather plak...teringin nak jumpa smua ;-)

Aus said...

kau datang ke ?
hahahak..

ini blog wirdah said...

jaoh sgt nak pegi join huuu :|

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tak leh join...
tyme busy...
adoyai...

butterfly said...

nak pegi..

tp i xde transport..
huwaaa..;(

helena's said...

pergi-pergi-

Jogger said...

elow.... menarik2 nak pi gak :)

Eyriqazz said...

InsyaAllah,eden pun turut serta..

nanie's wonderfulife said...

okey..sgt berminat nak join.but nanie de class sampai petang hari sabtu ni.hu2.

frust menonggeng.T_T.

really hope nanie boleh join klu ad gathering lg lepas ni.*sedih

dianna said...

besssstnyaaa. im thinking of going lah ;)