RSC

Sunday, January 3, 2010

Teddy Bear. Bear. Bear

Lelaki selalu cakap perempuan suka teddy bear. Tapi betul ke perempuan suka? Tak tau la orang lain, tapi I suka jugak la. Tapi kadang-kadang rimas. Tapi kadang-kadang beli untuk diri sendiri. Tapi. Tapi . Tapi kalau orang bagi lagi I suka. Hehe.


Macam Hyppo putih dalam kereta yang buncit tu I beli sendiri masa kedai buku depan ofis buat clearance sale. Jatuh cinta. Maka terus beli buat teman dalam kereta (^_^')


Dekat rumah, bear I merata-rata. Sampai menyampah nak tengok. Semak. Tapi adik I yang sungguh kreatif dah amik satu bear letak kat atas meja solek. Hiasan? Aaaaa, mestilah bukan.


Ikin: Kekna  ni siapa bagi?
Rina: Entah. Sambil baca majalah
Ikin: Ikin ambik eh
Rina: Okay
Ikin: Dari tak guna baik kita guna. At least ada kegunaan dia... *bebel-bebel*
Rina: *Bising la kau makcik*




Buat letak peniti, jarum, pin, subang. Tsk. Siap ah kau Kin. Grrrr.



Okay, yang ni pulak ganas sikit. Dia bodyguard. Nama dia Marco Topo. Kawan Toruk Macto dalam Avatar. Dia selalu lepak atas meja I teman online sama-sama. Nampak je kental, siap pakai subang segala, tapi hati bunga ni. Heh



RS: Mana bear-bear yanga lain? Jangan kata ibu dah bagi untuk jumbo sale. Tsk.

8 comments:

Cherrie Pie Sweety said...

yang..ada je pompuan tak suka teddy bear he he.. i la orgnya hik hik..

[z@ck] said...

da macam kena vodoo je bear yg cucuk2 jarum tu..
hehehe

eis said...

kejamnya Ikin cucuk kepala bear. ouch! :D

Peri PiA said...

cik riri,teddy bear cute.tuan lagi cute.dialog tu pon cute

cik EPAL said...

dah buang dah bear...padan muka..hahaha :D

ini blog wirdah said...

kak rina simpan semua bear2 tuh.leyh tunjuk kat anak2 nnti.haha (^.-)

Melz said...

stended harga dia baper eh?

F I T said...

yg lagi pelik, masa kat stesen bus ada some college boy yg peluk teddy bear usung rata2..adoii loya a tgk..kalu pompuan takpe gk nk usung sana sini..ini laki2 lak..ish3