RSC

Friday, January 1, 2010

01.01.2010

Bangun pagi, gosok gigi, cuci muka, mandi pagi.. lalalala~


eh dah 2010?
01.01.2010


HAPPY NEW YEAR!



Gambar hiasan exited beberapa hari sebelum tahun baru


Oh and happy birthday to a dear friend of mine Afiq Iskandar. Best eh harijadi 1 Januari. Senang kot orang nak ingat. Heh. Im sure you had a good celebration last night. Thank you for everything. May Allah bless u. Sorry I takde apa nak bagi just this simple entry boleh :)



Years of friendship and still counting...



 
Bajet buat muka dapat hadiah eh. Ecece




RS : Jiji sorry i terrrrr tido masa movie semalam. Sengal. Heh. Rindu u :ppp


11 comments:

Latika.Dot.Dot. said...

eyh2 kak rina,
ika nie slalu je follow aktiviti akak, cume nak tegur2 slalu mcm segannnn ja. (-.-)

nie memang nak tahu lah. ni bf akak kan? yg laki nama afiq nie?

mcm menyibuk gile je rasaaa. hahaha

ini blog wirdah said...

kak rina.
happy new year sis :)
hope tahun depan dpt makan nasi minyak akk .hohoho.
doa ni.

ini blog wirdah said...

salah lak comment td.bkn tahun depan.
tapi tahun ni,2010.hee~

RINA SALLEH said...

ika - ala takyah segan2 :pppp takla kawan k.rina la ika


wirdah - happy new year! aminnn! sapelah calon yg tak bape nak nasib baik tu eh. muahhhhaha ;ppppp

Sky0ne said...

slamat tahun baru!! moga terus tercapai apa yg diingini *cheh apesal bunyi skema je nih bwahaha*

Peri PiA said...

happy 2010 my dear riri

cik EPAL said...

itu bf sis ke??? muehehehe...

haritu saya nampak sis...pakai baju grey ada riben riben kat leher jual shawl kat uni..hikkk


btw, happy new year :)

RINA SALLEH said...

skyone - okay thank u!same goes to u ;)

pia - happy new year syg

cik epal - aah ada i dtg teman2 sebab actually ade student tolong jaga. ala, tapi kita tak penah jumpa pun. huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yes...
dah ok rina...
happy new year...

aIzu said...

tu bukan bf kak rina. sy tau. sbb sy kawan laki yg nama afiq tue :)

RINA SALLEH said...

meniti senja - happy new year ;)

aizu - eh ade aizu kat sini ;p