RSC

Thursday, December 24, 2009

Kenapa I tak pandai?

Tension nye tengok blog lain semua lawa-lawa. Kenapa I tak pandai nak buat layout macam diorang ni?


Kenapa Bila I pergi kat Edit HTML tu tak paham sepatah haram pun????


Kenapa I cuma reti copy dan paste layout code dalam web yang bagi free layout tu tapi lepas tu setting semua lari dah tak reti nak betulkan.
Cuak. Cuak. Sampai taknak ah tukar layout lagi.


Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kenapa korang pandai cantik kan blog korang??



RS : Sila tunjuk ajar sekarang! Budak ni sampai dah senget sebab tension! Miahahahhaha~

17 comments:

Wanita Itu said...

blog kamoo cantik ajer yang..
apa lagi yang tak cantik??

cam kamoo juga :)

Anonymous said...

takpe rina kalau layout tak lawa asal isi dia lawa dan bermanfaat bukannya tunjuk muka lawa je macam sesetengah blog. peace

:: Miss Naddy :: said...

hi rina...heheheh
dulu saya pun mcm ni..copy paste n setting smua hilang..and last puan bunga ajar..pastu skrg da boleh la...tapi yg basic jela i tau...hehehe sy pun bodo gak bab2 nak mncantik kan blog...hehe

ini blog wirdah said...

hoho.kak rina.same la kite.tringin gak nak buat bg blog chantek mcm mereka-mereka itu.huhu.tap tak pandai -.-

Wife Wise said...

cantik jer??

Sharinginfoz said...

tak apa belajar slow2.... apa kata u link mine and i will link u.... thanks....

Jom Twitter

Ervina Razali said...

nsb kite sm la,
bile tuka layout je,
mula sume lari..
da nk kne edit blik..
tp page rina law0 daa nie..
xmcm page kite..
blck n white je..
sbb da mls nk tuka2..

Cherrie Pie Sweety said...

I pon tak pandai..keje i copy paste juga he he he :P

Khairunnisa said...

dulu blog I byk widget dan mmg cute.. tapi lama2 bosan jgak huhu then I buang.. nak bljr cantikkan blog tak ? smua kawan2 kat kolej I bljr dgn I untuk buat dan cantikkan blog.. so if u want to learn sumthing interesthing.. u can YM me at hurul_aien@yahoo.com . FB search jea guna email tu.. kita da jd kawan kat FB gak.. FB > Ds Khairunnisa.. im waiting

[z@ck] said...

ahaha..
sama la kita..
saya pn minta org lain tolong buatkan..
hehehe

Hana said...

hye kak rina..
Senang jer..kak rina kna dwnload yg .xml pastu g kat edit html..klik browse.Cari kt mna file yg kta save td..pastu klik upload.Jgn lupa tick pd Expand Widget Template..:)
Harap dpt membantu..:)

Peri PiA said...

ala sygg me too ;),lagi la terok blog pia tu nak dibandingkan dgn blog gojes riri ni

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku pon tak pandai...
tpi aku tgk ko punye ok la...
dah cun dah...
yg penting semua minat bace entri ko...
itu baru best...

RINA SALLEH said...

wanita tu - ermm sebenarnye nak lain tapi tak reti buat. lepas tukar ni dah takut nak tukar lain sebab ni pun banyak kali betulkan baru dapat ni. padahal senang je sebenarnye. tak retiii~~~

anonymous - nak jugak cuba macam orang lain. uhhh. okay la. semangat lah macamni. thanks;p

naddy -tula, bunga tu terer je tuka2layout dia. selamba tuka semua ada jugak. kalau i tuka terus page lari.woooooo~~

wirdah - kan kan??kita kena blajar ni. tak boleh jadi ni

RINA SALLEH said...

wife wise - ermm sebabnye nak buat layout yang lebar sikit. tapi bilaadjust kat html dia jadi lain. urmmm maybe sebab tak pandai baca html.

shringinfoz- yeahhh, ada masa nak jugak blajar;pp

ervina -bila dia lariterus jadi takut nak tukan sebab nanti dah taktau macam mana nak betulkan balik. haihhhh. gilabuta IT i ni. tau copy paste je. hilang sikit dah gelabah. miaaaahahaha~

diana - same lakita yangg;ppp

RINA SALLEH said...

khairunnisa - wahhhhhhhhhhhh bestnye! okay i'Allah ada masa nak jugakblaja. ke u buatkan ke. hihi;pppp

zack - cunnn ah! orang expert buatkan;))

hana - agak complicated untuk i paham. tapi takpe. i blajar sesikit later;ppp

pia - best je tgk blog orang,tu yang slalu tengok blog orang, blog sendri terabai. *alasan malas nak update ni*

meniti senja - okay la. nanti aku tulis lagi entri jangan la jemu plak baca;)))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku tak kan jemu maaa...