RSC

Thursday, December 24, 2009

Dating dengan perempuan pun best

Seronoknya baca blog orang lain yang hari-hari update! Walaupun I tak update blog hari-hari tapi I selalu bukak blog orang pergi baca cerita diorang sebab best. BEST GILA! Boleh ketawa sorang-sorang. Kelakar la wehhhhhhh. *golek-golek*


Dah lama lah tak dating... Dating dalam erti kata date dengan boyfriend. Miahahhahahaha. Tapi ADA AKU KISAH??? Kawan-kawan perempuan yang ada pun ramai sampai tak terlayan Ahahha. Opss! sorry girlfriend (^_^")


Kalau ikut hati nak jumpa semua kawan-kawan. SEMUA paham tak. Tapi iulah. I tak mampu nak jumpa semua orang. Nanti-nanti la eh. Tapi minggu lepas atau mungkin dua minggu lepas, lupa la *aihhhhh, dah tua rupanya aku ni* I pergi dating dengan adik-bradik yang best ni! Layan iceskating sebab I pun dah lama tak ber-ice skating-an. Seronok! teruja! Padahal tak reti pun main. Hehe.


Oh kawan baru I ni Atie dengan kakak dia Diana. Kakak dia actually tua sikit dari I tapi kan sorry eh kak Diana, I jarang panggil orang kakak ke abang unless macam KENA panggil. Hihi. I jumpa masa diorang datang open house rumah nenek raya haritu. Sekarang dah jadi kawan I dah. Comel je diorang ni.


Diana tolong Atie ikat tali kasut. See. Kan I dah cakap diorang comel ;)





Makan kat MCD sambil gosip-gosip



Ni Atie dengan sepupu dia yang datang lepas kitorang abis main Ice skating




RS : Diana janji nak blanja kitorang sebab dapat bonus hujung tahun! Okayyyy I tunggu  sambil otak dah fikir nak apa. Hahahahhahaha

6 comments:

Cherrie Pie Sweety said...

Ha ha ha .. comel ke yang??? Rina lago gojess okayhhh. Erm, next time kita kua lagi kayh?? I promised already nak banjer kan he he he ..

p/s: takyah panggil akak la.. kasik chance i rasa muda remaja la yang hik hik :)

Peri PiA said...

hee,bestnya.bile la kite dpt berdating wuu~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko kenen rancang awal² nak ape...
hehehehe...
ketuk duit org dapat bonus...
hehehehe...

RINA SALLEH said...

diana- macam i penah panggil u kakak kan. hehe. mana nak tau. ada org rase cam tak respect. tapi i rsa tu semua dalam hati je> kan kan;)) aah u dah janjiiii nak belanjeee~~ excitedd;pppp


pia - bila pia free~ sbb pia yg slalu busy. hehe;pp


meniti senja - orang dah offer, aku tinggalpk kan je. tunggu masa je ni. ngeeee:D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mase ape lagi...
dah kenan ambik je...

Woofer Storm said...

nak dting ngan laki la pas ni..heehee