RSC

Friday, September 25, 2009

MOVING and EXPENDING!

salam...

Tentu ramai tau yang Rina ada uruskan kedai secara talian *skema* atau pun online shop yang jual selendang comel-comel kan (^_^') sekarang blog tu dah tukar nama kepada Rina Salleh Collection!



http://rinasalleh.blogspot.com 


Kenapa tukar? owh sebab Rina dah daftarkan perniagaan ni bawah nama Rina Salleh Resources. Jadi blog pun tukar kepada Rina Salleh Collection.


dan banyak lagi perubahan dan pembaharuan akan datang. sekarang masih dalam persiapan. Tapi still boleh nak view. i'Allah doakan semua berjalan lancar eh;)



love,
RinaSalleh

7 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

amin...
semoga berjaya miss rina...

Cherrie Pie Sweety said...

congrats dear..dah semakin maju :)
I pray for ur success :)

nadxoxo said...

wahh! tahniah & all the best :)

miss_eliana said...

semoga sukses ye kak!

n a d e a said...

tahniah rina!!
all d best k

Sky0ne said...

tahniah!! smoga trus maju lagi...:D

Peri PiA said...

Amin~,sokong riri xoxo