RSC

Tuesday, September 1, 2009

Melepaskan diri dari bebanan


Heyhooo!


Salam ramadhan. Bestnya kan dah ramadhan. Dah 11 hari pun puasa. Kejap je rasa. Haihhh, masa cepatnya berlalu. Cepatnye! Tak sedar pun. Macam suka hati dia je nak berlalu pergi tak tunggu kita. Tsk.


Dalam bulan ramadhan ni banyak hikmah nya. 10 malam pertama Ramadhan Allah turunkan rahmat, 10 malam kedua malam pengampunan dan 10 malam terakhir tentu sekali malam lailatul-qadar. Okay, semua orang pun tau pasal ni.


Dan kita dan masuk dalam 10 malam kedua sekarang ni. Kejap je kan. Sekarang pun kerja banyak kat ofis. Jarang dapat update blog. Huh. Takpe. Sabar kejap je lagi ni sebelum melepaskan diri dari bebanan ni dan mula menjadi penanam anggur berjaya. Haha. Hoyeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Okay. jangan terlalu gembira Rina. Behave. Behave yourself;)


Lepas tu boleh lah mula rajin ber blog, ber chat, ber ym, ber facebook. Haha. Tipu. Tipu. Lepas tu banyak nak buat. Kena mula satu-satu semua yang dah di rancang. InsyaAllah. Mari mula berdoa kawan-kawan. Untuk kesejahteraan bersama;)




I macam ketam kecik ni. Cuba melepaskan diri yang tersepit dan cuma nak jalankan hidup sendiri dengan sederhana ;) Amin



Rina Salleh: Okay, 1 month to go darling!!!




10 comments:

ynadona said...

alalala..mane chat box u babe?.by the way,i smell something fishy here babe...huhuhu..nak tawen ke?or in step nak bertunang?

suezensuzanna said...

hehehe....lepaskan diri dr bebanan...oh...i like

RINA SALLEH said...

yna syg!!! chat box tu banyak no iklan. penat nak carik yg orang kasik komen kat kite. uh uh. owh yg tu. belum lagi syg. doakan k;)


suezen - hehe. mmg lah best! tp belum tau rintangan pasni. hehe

eyra NadzeyRa said...

kak riri~~~ ;)
nk bkak kdai erk..? ^_^

Nadia Bayu said...

rina-adekah awak mahu berhenti kereje? oh nnt jumpe kene update sume cite k dear

can't wait

xoxo

atiQah adNan said...

good luck in whatever you do..wish you all the best!

Nadia Yuna said...

riri, all da best to you ya.
kadang2 bebanan ni boleh buat kita lebih maju ke depan jugak kan?

=)

budak kampung online said...

lawatan sosial

sarahata said...

hoho..mau berenti keje ek??i sokong!!coz i did it juz now!!
pas 2 kene jln kn plan2 yg dirancang..

Peri PiA said...

Amin~.me too...tak sangka puase ke-2 kenal riri.walaupon dialam maya,pia ttp hepi n cayunk riri.