RSC

Friday, August 21, 2009

Ramadhan Al- Mubarak

Ramadhan datang lagi... dan esok kita semua akan mula berpuasa. Tiba-tiba banyak kenangan zaman kanak-kanak menjengah. Rindu la weh! *patut ke I cerita pasal i minum air oren dalam peti ais masa mak tengah mandi? atau pasal I makan aiskrim balik sekolah tapi cakap dekat mak, I puasa. tak malu betul. tsk*


Maka dengan ini, dengan rendah diri, Rina nak ucapkan selamat menjalani ibadah Ramadhan pada semua. Moga tahun ini lebih baik dari tahun-tahun lepas dan semoga amalan kita diterimaNya. Amin. Mohon ampun maaf jika ada salah silap, terkasar bahasa, sama ada secara sengaja atau tidak, secara sedar atau tidak.



Sengaja letak gambar muka konon-konon ayu nak dapat mood puasa ◕‿◕




Credit to : Faizal Riza



Rina Salleh's: Lagi satu, jangan ngada-ngada nak puasa yang yok! marah ni. *grrr*

10 comments:

Peri PiA said...

heee~ pia curik2 mkn coco crunch
flash back memori

.Anna. said...

selamat berpuasa sis rina! ;)

suezensuzanna said...

ehh....nice moment lah...ur picha tuh:D

dreamcatcher said...

heheheee..
selamat berpuasa esok...
smoga dapt puasa penuh tahun ni..
hehheehe...

chipsmore said...

slamat berpose ;)

shima said...

kak rina chantek lar.

arapink said...

selamat berpuasa rina :-)

RINA SALLEH said...

thank u! salam ramadhan jugak okay;)

Kechik said...

hiii.. ehehehe posting ni da lama.. ek btw nak comment gak.. ahahahahaha sebab i nampak gamba black n white dalam post kamu..

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs180.snc1/6780_1200613690723_1089967601_667127_5289688_n.jpg

=P

Rina Salleh said...

eh kechik, ni dah jauh ke belakang berjalan dalam blog eh:P