RSC

Thursday, June 18, 2009

Kalau kepala dah weng, macam-macam boleh jadi

Malam tadi dengan baik hati aku offer nak teman seorang member yang tengah hilang arah tuju hidup untuk lepak. Padahal aku pun bosan nak ajak orang lepak apahal. Heh. dan bila di ajak ke Coffee Bean & Tea Leaf [CBNTL] kepala terus terbayang teh wangi bau manis yang ikin selalu bawak balik rumah. Passion Tropical Tea Latte, im in loveeeeee~ Anda juga boleh bayangkan aksi golek-golek gembira. Sebab tulah perasaan bila aku minum air ni. LOL


Sambil meng-online kan diri aku juga berbual-bual dengan gembira melayan ke-sengal-an member baik sorang nih. Bangga ah kan kau Zam aku cakap kau member baik. Eh, aku bukan puji sebab nak kirim kain, beg, baju, kasut, bla bla.. bila kau pergi Jakarta esok tau. Bukan. Bukan. Kau jangan salah faham;D Sambil online aku turut oneight juga onseven dan mungkin akan onten. dah. dah. diam. Oh, aku juga terasa nak meng-webcamkan diri. nampak tak. nampak tak betapa kebosanan melanda dan kepala dah sedikit weng malam tadi? tsk.


Lepas beberapa snap yang bosan, gambar segera diupload ke facebook. Ini juga lagi satu tanda-tanda anda bosan. heh.



Ini straw CBNTL limited edition. Dengan setiap pembelian rm30 keatas anda layak untuk membeli straw ini dengan harga Rm6.





Lihat, siap ada gelas/cawan bentuk menarik ditengah-tengah straw membuatkan anda teruja untuk terus minum





Straw telah disimpan dan terus tersenyum riang selepas sesi photoshoot tanda puas hati walaupun straw itu cuma dipinjam. tsk.
*Dengan membuat promosi ini, agak-agak CBNTL nak panggil I jadi model dia tak? Hoho*



Straw terlalu unik dan comel, hingga tak sanggup untuk di gunakan. Ha, inilah Passion Tropical Tea Latte [large size] yang diperkatakan diawal rancangan tadi. Sila dapatkan di CBNTL berhampiran anda. Jangan lupa beli sehingga rm30 keatas untuk layak membeli straw comel!
*Disebabkan tidak memebelanja rm30, I tak layak dapat straw. Maka cuma pinjam kawan punya untuk ambil gambar*



Rina Salleh: Oh, semalam teruja berbual di ym dengan salah seorang pro Chap Ayam Photographer [sila klik link di side bar] tentang dunia photography. Terasa diri seperti langit dengan bumi bila lihat hasil kerja beliau. Tambahan pula beliau sangat humble. Salute lah bro! Jumpa Ahad ni InsyaAllah;)

10 comments:

paraxixth said...

boleh berlampu ke straw tu/
teknologi apakah yg die pakai supaya menarik?

~Cinta Cukulet~ said...

straw yg unik hehe

Hidaya said...

apa eh lnk photographer tu....mau tgk jugeee

Saiful said...

susah tu nk jumpa photographer yg humble.... ada link dia x?

myra_miracle said...

eheheh.. cik rina cumel.. =)

AiMiEiA said...

memang super duper comel la straw tuh..
unic gler..
love it so much

Sky0ne said...

kesian...mude2 dan weng...huhu :p

chipsmore said...

cam sedap je air yg sis minom 2..wee~ ;)

MooN CahaYa said...

Senyum yang x nmpak bibir tu mcm comel pulak..hihi

Nazrul COLOURS™ said...

Follow blog daku