RSC

Tuesday, June 16, 2009

Berastagi

Part 3 - 16 mei 2009

Owh hari ketiga, kamera dah habis bateri. tak dapat ambik gambar banyak-banyak. haih.





With my gorgeous cousin, Iqa (indeed she's my best travel mate) & my uncle




Resort di Berastagi ni agak cool juga




Fatini yang sangat manja dan menggoda hati. Tengok tu penat dah kakak ajar buat peace tapi satu jari jugak. Tsk.




Naik kereta kuda ni kena bayar 5000rp untuk bergambar.


Tengok yang ni tak payah bayar rp5000 pun boleh bergambar dengan bergaya. Heh




Mungkin akan fikir5-6 kali kalau nak drive di Medan ni.




Ucapan tahniah dibuat besar-besar macam ni. Selalunya untuk majlis kahwin

3 comments:

Rashid said...

adoii meresahkan hati je tengok hiruk pikuk jalanan di medan ..

thumbnail said...

iqa tu same umo i
tp looks matured gile
huhu

RINA SALLEH said...

rashid - yelah. takut tapi diorang drive rilek je;p

thumbnail - owh yeke. same age? hehe. but she's damn gorgeous!