RSC

Friday, March 20, 2009

Terima kasih kakak cantik!

Quote from facebook Rina Salleh:


Oneyb Mie :
blog kamu mcm novel...tersentuh jer baca...mcm2 emosi...

saya tak tau sgt pasal kamu...tapi baca blog kamu saya rasa related jer dari segi satu sudut tu....entah la...kamu jujur ekpresi apa kamu rasa..bukan semata2 utk bg org baca apa kamu tulis ,asalkan ada bahan utk dibaca..tapi kamu luah apa yg kamu rasa supaya pembaca bole turut serta journey kamu tu......tambahan dgn lagu background tu...bukan seperti blog2 yg saya baca setakat ni la...saya bukan pembaca blog tapi kalo tersinggah tu saya akan belek2 dan baca..kadang saya akan lupa jer tak ingat langsung pasal blog org tu...blog kamu mcm magnet....teruskan usaha..manatau bole jadi novelis....(^^P) ikhlas dari saya....



terima kasih ye kakak. Rina sangat terharu. tengah mencari jugak apa yang dimaksudkan tapi tak jumpa sebab rasanya biasa je semua yang ada dalam ni. apa pun terima kasih sebab membaca blog rina ni. TERHARU!



mwahh!



love,
rina salleh (memang suka letak. peduli apa)

6 comments:

somewhereonlyweknow said...

terharu? nangiske?
nah tisyu

PuteriSatu said...

salam kenal dari akak n family...tengok header tu..akak ingat kot akak termasuk blog si Ekin wife kesayangannya si Mawi tuh..rupanya bukan....

salam kenal ye dari akak..

ღ♥..myboo..♥ღ said...

heheh..syg.tgk sis ats ni pon kt cam ekin mawi...;p.
blog kamuu mmg de magnet agknye dear

riri said...

tade la sampai nk tisu;p

puteri satu - hye kak. salam pekenalan jgk. ekin mawi? owhh tidak. jauh sekali;)

Cik Eja Ishak said...

sis,sincere eja cakap eja pun suka kawan ngan akak tau..eja slalu tau baca blog akak..tapi bila akak private masa hari tuh..eja fikir mesti ada something happened to you..

ur dad yang perkenalkan ur blog..from him i know a lot of dunia blog nie..mcm2 ader dlm blog..kenal ramai org..bleh beli mcm2..yang penting dunia blog nie buat kita rasa lebih ramai kawan yang akan suppport kita bila kita dalam keadaan up n down..

love
~ejaishak~

* sis, sis yuyun the tomei apa cite? lama tul tak dengar cita dia..hehehe...kim slm yer kat dia..

* sis, kim slm gak kat ur dad..pakcik salleh..jemput la dtg spital klang jual selendang...muka eja budak tak tomei nie pasti bertenggek tiap2 hari beli tudung..:p

*sory terpanjang plak coment hari nie..hehehe...:P

riri said...

ejaa~ huhu. terharunye ;(

owh abah akak memang mcm tu. kalau boleh nak btau sume org blog akak tuh. kalau ada flyers akak tu sume org dtg kedai dia bg. sedara mara semua lah. tapi akak syukur sangat sebab abah banyak tolong akak buat bisnes ni;)


cik uyun skrang dah jadi cikgu kat klang. so dia agak busy lah kot. sebabnya akak pundah jarang dapat contact ngn dia.

okeh nnt akak btau eja rindu;) hehe. tapi abah akak hari ni baru balik dari pahang. lately ni makin sibuk pulak dia. alhamdulillah murah rezeki. lepas ni ke johor pulak. akak memang nak tolong. insyaAllah sikit masa lagi. doakan ye eja.


mwahhh!