RSC

Saturday, March 21, 2009

Shooting bersama DARA

hye hye,


Hari khamis lepas Rina dijemput untuk menjadi model bagi satu segmen majalah DARA.COM. Photoshoot tu untuk ruangan mekap. Memang best sebab make-up ditaja sepenuhnya oleh M.A.C. Gambar pun takde nak upload. tunggu je la publish dalam DARA nanti. Taktaulah macam mana hasilnya. *malu*


Lepas photoshoot tu Rina lepak dengan Dedey kat OTWC Bangsar South. Walaupun dedey baru balik dari klinik sebab jumpa doktor, eh sebab demam, tapi dedey still luangkan masa lepak sama-sama dua tiga jam. thank you Dedey!! Seronok sebab perbualan haritu sangat informatif. Rina memang suka berbual benda macam ni dari benda tak faedah sangat. tapi kalau pasal benda lain pun layan jugak. hihi.





Love,
Rina Salleh

11 comments:

KELALANG said...

best kot pat involve bende2 cmni
may i??

.BUNGA. said...

sila tolong please jemput sy untuk next issue plaksss- ;p

walauweee

eyra NadzeyRa said...

sy jgk...mau2..
heeeee.. (^_^)

riri said...

hehe. ala si cantek macam korang agaknya senang je dpt;)

from what i heard, u may submit ur application and they'll call for for test shoot.

all d best!

dedey said...

yea rina..
sgt productive berckp2 ngan kamu..tak sempat nk kuakan laptop pon..hehe

.BUNGA. said...

ahakss...im kidding though...face like this?it may take a zillion brilliant photographers to capture my best angel!!!hahahahahah

riri said...

dedey - tula. sorry. ingtkan macam tade buat ape2. nnt bole lah on9. skali tak sedar dah 3jam potpetpotpet. haha;p


bunga - ahah. memain jek cik bunga nih;p

ღ♥..myboo..♥ღ said...

dear..tu dara untok bln bp?mau tgkkkk pic kamu..

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

nak kena beli dara ni.. heheh gUd luck dear.. nak juga hangOut ngan riri tapi kita takde kete... hehe :D

tapi nanti kita deal.. k.. one day :D

Anonymous said...

oh! saudari ni model untuk majalah DARA ke?

-joe83

riri said...

Anonymous - takla. kebetulan je tu. tapi bukan pun. in real life, saya org biasa ;p